skip to Main Content
085-4884060 info@re-employ.nl
dochter-bedrijven-onze-merken-25h   We employ  divider-25h  Re employ  divider-25h  employ groep logo DEFINITIEF

Peter Bijnen

Algemeen directeur, executive coach en trainer
Perspectief creëren / snelle denker / inspirerend / streven naar authenticiteit / confronterend / vader / beeldhouwen / fotografie Vanuit zijn jarenlange ervaring als adviseur en als trainer/coach focust Peter op de positieve ontwikkeling van mensen en organisaties. Met zijn scherpe blik kan hij snel tot de kern van een probleem komen en dus ook tot opties die bijdragen aan de oplossing. Als executive-coach is Peter als geen ander in staat om mensen inzicht te geven in gedrag, emoties of overtuigingen die het bereiken van persoonlijke- en of organisatiedoelen in de weg staan. Peter geeft u inzicht in doeltreffende acties op het gebied van mens, arbeid en communicatie en dat doet hij met humor en betrokkenheid!

Erica Rijnsburger

Executive coach, trainer, counseller
Bewustzijns-brenger/ ontwikkelaar/ inspirator/luisteraar/ Egypte kenner Erica studeerde Toegepaste Onderwijskunde. Na haar afstuderen heeft ze ruim tien jaar gewerkt bij BSO/Origin en startte daar een Management of Change Business unit. Vanuit die hoedanigheid richtte ze meerdere samenwerkingen op met het doel om organisatie-ontwikkelingen te effectueren en bewustzijn te vergroten. Ze geeft en organiseert met regelmaat lezingen, trainingen en retraites in binnen- en buitenland. Tijdens haar werkzaamheden heeft zich ontwikkeld als een professional die met zorg en aandacht de spanningen in de samenwerking bloot legt. Mensen aanzet tot ontdekkingen die leiden tot het vergroten van hun bewustzijn. Ze spoort daarin haar cliënten aan maximaal zichzelf te zijn. Erica is gecertificeerd trainer van ontwikkelinstrumenten als MBTI en kernkwadranten.

Carolien de Ridder

Financieel manager
oplossingsgericht / kwaliteit leveren / logisch nadenken / ondernemend / doorzetter / moeder / wandelen / positief / vernieuwen en vooruitdenken. Carolien is sinds 1 januari 2016 bij Re-employ werkzaam als financieel manager. Met haar jaren lange ervaring in de accountancy branche en het financiële bedrijfsleven zorgt zij er als geen ander voor dat interne processen goed verlopen. Onze financiële administratie is bij haar in goede handen.

Martine de Ridder

Communicatie- en marketing medewerker
Nieuwsgierig / enthousiast / spontaan / lezen / doorzetter / communicatie Martine is werkzaam als communicatie en marketing medewerker. Tijdens onze events is zij als gastvrouw aanwezig.

Carola Kalkman

Trainer
Enthousiast / betrouwbaar/ betrokken / krijgt mensen in beweging / creatief/ reizen / hardlopen /gezelligheid Carola vindt het een uitdaging om mensen eigen regie te laten nemen. Door inzicht te geven in wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en waar je ontwikkelpunten zitten, kan je betere keuzes maken. Dit vraagt om initiatief en eigenaarschap. Carola daagt je uit om de juiste keuzes te maken en geef je een zetje in de goede richting. Door haar jarenlange ervaring als HR professional weet zij deelnemers te prikkelen en te leren denken in mogelijkheden.

Luis Zaagman

Job Hunter
Resultaatgericht / Gedreven / Mensgericht / Humor / Sociaal / Nieuwsgierig / Yoga / Voetbal / Hardlopen / Vader “Mensen voor werk & werk voor mensen”. Door zijn achtergrond en ervaring als jobhunter en recruiter, kent de arbeidsmarkt geen geheimen voor hem. Met een persoonlijke touch en een netwerk binnen de publieke en private sector, recruit hij mensen voor werk en vindt hij passende banen. Hij schakelt snel, beschikt over goede mensenkennis en krijgt een kick van elke match.

Orlando Adolphus

Mediator/Trainer
Communicator / inspirerend / analytisch / betrokken en kundig / vader / meditatie / humor Met zijn heldere communicatie en enthousiasme weet Orlando je als trainer je direct te pakken en, beter nog, de aandacht te behouden. Vanuit zijn zelfkritische/reflectieve grondhouding en bereidheid om oordeelvrij naar de ander te luisteren is hij goed in staat om waardenvrij door te dringen tot de essentie. Door zijn achtergrond als HR professional en adviseur arbeidsrecht is hij deskundig op HR gerelateerde thematiek en veranderingsprocessen en weet hij door zijn praktische instelling en oplossingsgerichte houding deelnemers te verleiden tot een actieve deelname.

Pep Degens

Coach/Trainer
Energiek / pragmaticus / humor / respectvol / scherp / confronteren / humor / fervent natuurliefhebber / vader Pep is onze pragmatische senior coach & trainer die er van houdt met mensen de diepte in te gaan om uiteindelijk op grote hoogte uit te komen. Hij heeft de Koninklijke Militaire Academie in Breda afgerond en heeft zijn uitdagingen in het bedrijfsleven gevonden in: hoe laat je mensen en organisaties ‘beter werken’? Dat de oplossingen dan vaak in de ‘soft skills’ liggen, weerhoudt Pep er niet van om doelgericht en in hoog tempo naar de kwaliteitsverbetering van het algemeen welbevinden te werken, wat uniek is voor die specifieke mensen en/of die specifieke organisatie.
Back To Top